Industriële sectionale poorten

ruimte vrij voor en achter de deuropening

Sectionaaldeuren openen loodrecht en laten daardoor ruimte vrij voor en achter de deuropening. De deurpanelen worden vlak onder het plafond, loodrecht boven de opening of dakvolgend opgeborgen. Sectionaaldeuren van de serie 50 uit staal, staal- en aluminiumcombinatie of aluminium overtuigen u met een uitgebreid programma, topactueel deurdesign en gecertificeerde veiligheid. Compact-sectionaaldeuren stapelen de afzonderlijke panelen loodrecht op, vlak achter de latei. De geringe inschuifdiepte is een groot voordeel bij hallen met lichtkoepels, glazen daken en gevels.

Uitstekende warmte-isolatie

De panelen volgeschuimd met polyurethaan zijn bijzonder robuust en bieden een goede warmte-isolatie. Vooral bij de 67 mm dikke panelen profiteert u van de zeer hoge warmte-isolatie, die wordt bereikt door de duidelijke thermische onderbreking tussen de buiten- en binnenzijde van de stalen panelen. Dat vermindert ook de vorming van condenswater aan de binnenzijde van de deur. Bij het oppervlak kunt u kiezen tussen Stucco-dessin en Micrograin zonder meerprijs. Het oppervlak met Stucco-dessin overtuigt door de gelijkmatige profilering met afstanden van 125 mm in het paneel en de paneelovergang.

Optioneel met beglazing

De 26 mm dubbele DURATEC-beglazing garandeert de hoogste krasvastheid en goede isolatiewaarden. De glaspanelen uit aluminium kokerprofielen in naturel E6 / EV 1 worden gestabiliseerd door tussenspijlen.

NV Janssen Roger industriële sectionale poorten dubbelwandige stalen deurpanelen
Dubbelwandige stalen deurpanelen

De verzinkte, dubbelwandige stalen deurpanelen, gelijkmatig volgeschuimd met polyurethaan hardschuimvulling, bieden aan de deur een bijzonder hoge thermische isolatie.

Ontdek ons gamma

Scroll naar boven